Aktiv

Precis Digital är en datadriven digital marknadsföringsbyrå specialiserad på digitala medier, analys och innovativa tech-lösningar.
Med ett brett tjänsteutbud samt fokus på utveckling av proprietär teknik hjälper bolaget ledande varumärken inom olika branscher och marknader att utveckla och genomföra framgångsrika datadrivna digitala strategier.

450

+ anställda

9

kontor i 5 länder

8.8

eNPS (Employee net Promoter Score)

Företagsbeskrivning

Precis Digital är en ledande digital marknadsföringsbyrå med stark närvaro i Norden och Storbritannien. Företaget grundades 2012 med ambitionen att utmana status quo inom digital marknadsföring.

Precis tjänsteerbjudande består av digitala marknadsföringstjänster inom fyra huvudsakliga affärsområden: Consulting, Creative, Digital Marketing och Data Analytics. Precis har även stort fokus på utveckling av proprietär teknik inom samtliga affärsområden.

Bolaget har cirka 450 medarbetare fördelade på nio kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritannien. Precis Digital är partnerägt och Nalka kom in som minoritetsägare 2022.

Företagsinformation

FöretagPrecis Digital
Status Aktiv
IndustriDigital marknadsföring
Nalkas ägarandel22%
Investeringsår2022
HuvudkontorStockholm
Omsättning 2023SEK 513m
Medarbetare485
Webbplatswww.precisdigital.com
VDChristoffer Lötebo

Investeringsbakgrund

Baserat på branschledande expertis har Precis Digital skapat en stark teknisk plattform och ett attraktivt erbjudande på en växande marknad. Bolaget är väl positionerat för fortsatt tillväxt och expansion, både organiskt och via förvärv.