Karriär

Våra medarbetare är vår viktigaste investering. Det är de som står för engagemanget i vårt ägarskap, som tillsammans stöttar våra portföljbolag med sin kompetens och bygger beständiga bolag. Och vi blir gärna fler.

Våra medarbetare vågar...

Heart

Engagera sig

I våra portföljbolag och ta ett personligt ansvar för bolagets framtida utveckling. Vi ber dig inte att ligga sömnlös om nätterna, men vi ser gärna att du alltid leder med exempel.

Commitment

Arbeta tillsammans

Med kollegor och ledningsgrupper. Du förstår att varje investering är ett partnerskap och att alla måste tillåtas bidra för att företaget ska nå sin fulla potential.

Goggles

Tänka långsiktigt

I varje beslut. Du förstår att framgångrik bolagsutveckling bygger på att skapa en långsiktig struktur och vision som alltid ska utvecklas.

Nalka vill...

Utvecklas

Utvecklas

Till ett av Nordens, och sedan Europas, ledande investeringsbolag.

Låta dig växa

Låta dig växa

Med varje uppgift och uppmuntra dig att ständigt hitta nya och bättre lösningar.

Dela med oss

Dela med oss

Av det arv vi dagligen förvaltar genom att göra varje utmaning till en möjlighet.

Tänker du som vi?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som delar vår värdegrund. Vi söker även regelbundet praktikanter som under en period (ofta i samband med studierna) får vara en del av investeringsteamet. Om du känner att vi kan utvecklas tillsammans är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss gärna på recruiting@nalka.com
Bifoga ett personligt brev och ditt CV.