Aktiv

OneMed är en av Europas ledande samarbetspartners till hälso- och sjukvården, med ett erbjudande av verksamhetsförbättrande tjänster och system samt ett heltäckande sortiment inom medicinskt förbrukningsmaterial.

40

Tusen produkter i sortimentet

8

Marknader

33

Tusen kunder

Företagsbeskrivning

OneMeds historia började 1964 när medicinskt förbrukningsmaterial lades till produktportföljen i Tamroko Group. Sedan dess har OneMed utvecklats till en av Europas ledande samarbetspartners till hälso- och sjukvården. Nalka Invest förvärvade OneMed 2019.

OneMeds verksamhet är fokuserad på att ge vårdgivare och förskrivare förutsättningar att snabbt kunna ge rätt vård i rätt tid, med förbättrade vårdresultat och lägre totalkostnader som resultat. Med ett brett sortiment av medicinskt förbrukningsmaterial, verksamhetsförbättrande tjänster och system möter OneMeds 620+ medarbetare fler än 30 000 kunder på åtta marknader: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Nederländerna.

Företagsinformation

FöretagOneMed
Status Aktiv
IndustriHälso- och sjukvård
Nalkas ägarandel70%
Investeringsår2019
HuvudkontorStockholm. Sverige
Omsättning 2020SEK 6600m
Medarbetare800
Webbplatshttps://www.onemed.se/
VDJohan Falk

Investeringsbakgrund

Befolkningen i Europa blir äldre och fler lever längre med kroniska sjukdomar. Det sätter stor press på sjukvårdssystemen med ökade krav och förväntningar på vård samt hårt ansträngda budgetar.

OneMed har en stark affärsmodell med ett utpräglat fokus på patientens bästa och att göra det enkelt för vårdgivare och förskrivare att snabbt ge rätt vård, till lägre totalkostnader och med förbättrade vårdresultat.