Aktiv

OneMed är en av Europas ledande samarbetspartners till hälso- och sjukvården, med ett erbjudande av verksamhetsförbättrande tjänster och system samt ett heltäckande sortiment inom medicinskt förbrukningsmaterial.

40

Tusen produkter i sortimentet

8

Marknader

33

Tusen kunder

Företagsbeskrivning

OneMeds historia började 1964 när medicinskt förbrukningsmaterial lades till produktportföljen i Tamroko Group. Sedan dess har OneMed utvecklats till en av Europas ledande samarbetspartners till hälso- och sjukvården. Nalka Invest förvärvade OneMed 2019.

OneMeds verksamhet är fokuserad på att ge vårdgivare och förskrivare förutsättningar att snabbt kunna ge rätt vård i rätt tid, med förbättrade vårdresultat och lägre totalkostnader som resultat. Med ett brett sortiment av medicinskt förbrukningsmaterial, verksamhetsförbättrande tjänster och system möter OneMeds 620+ medarbetare fler än 30 000 kunder på åtta marknader: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Nederländerna.

Företagsinformation

Företag OneMed
Status Aktiv
Industri Hälso- och sjukvård
Nalkas ägarandel 70%
Investeringsår 2019
Huvudkontor Stockholm. Sverige
Omsättning 2018 SEK 4b
Medarbetare 654
Webbplats https://www.onemed.se/
VD Johan Falk

Investeringsbakgrund

Befolkningen i Europa blir äldre och fler lever längre med kroniska sjukdomar. Det sätter stor press på sjukvårdssystemen med ökade krav och förväntningar på vård samt hårt ansträngda budgetar.

OneMed har en stark affärsmodell med ett utpräglat fokus på patientens bästa och att göra det enkelt för vårdgivare och förskrivare att snabbt ge rätt vård, till lägre totalkostnader och med förbättrade vårdresultat.