Pågående

OneMed är en av Europas ledande samarbetspartners till hälso- och sjukvården, med ett erbjudande av verksamhetsförbättrande tjänster, stödsystem samt ett heltäckande sortiment inom medicinskt förbrukningsmateriel. Den 18 januari 2019 har Nalka ingått ett avtal om att förvärva OneMed från 3i. Transaktionen förväntas färdigställas i mars 2019, efter sedvanlig konkurrensprövning.

Företagsbeskrivning

OneMed är en av Europas ledande samarbetspartners till hälso- och sjukvården, med ett erbjudande av verksamhetsförbättrande tjänster, stödsystem samt ett heltäckande sortiment inom medicinskt förbrukningsmateriel. Vårdgivare i hela Europa vänder sig till OneMed för att få hjälp att bättre möta sina patienters behov. Med OneMed som partner kan de förbättra vårdkvaliteten, sänka totalkostnaderna och samtidigt förbättra sina resultat inom miljö- och CSR-frågor.

Den 18 januari 2019 har Nalka ingått ett avtal om att förvärva OneMed från 3i. Transaktionen förväntas färdigställas i mars 2019, efter sedvanlig konkurrensprövning.

För ytterligare frågor, kontakta:

Carl Fried, kommunikationsansvarig, Nalka Invest
carl.fried@nalka.com
+46 703 319 501

Länk till OneMed

Länk till 3i

 

Företagsinformation

Företag OneMed
Status Pågående
Investeringsår 2019
Omsättning 2017 SEK 4b